Valborg = ett namn?!

Är Valborg ens ett namn? Blev så förvånad när Malin sa det till mig nyss!
Och om det är ett namn, är det ett tjejnamn eller killnamn? Och stackars unge som blir döpt till Valborg! Fyfan säger jag bara, tänk hur mobbad det barnet kommer att bli! Exempel:
- Heej Valborg!
- Hej.
- Vem firade du Valborg med då, Valborg?
- Min familj.
- Jag som trodde att du, Valborg, firade Valborg med dig själv! För alltså, Valborg kan väl inte fira med en annan Valborg?

HAHA, nej, den dära sög.

Valborg avklarad! Gud, vad trött jag är... Imorgon ska jag shoppa med Lina iaf, så jag bloggar nog imorgon istället om hur min Valborg var, är för trött just nu och jag sitter i in OP och dör av värmeslag, inte mysigt! </3

Hur var eran Valborg?
God natt och sov gott, kära läsare! <3

Pöz Älin ♥

Smygäta choklad...?!

Har smygätit choklad [bara 4 små bitar] nu före middagen, fastän mamma sa att jag inte fick! :s

Har fått mina 300 kr idag och nu finns dom på kortet :D Så jag och Lina ska shoppa imorgon [tror vi]!!! :DDD

Jossan fick inte komma hit och kolla på majbrasan med oss, så jag är typ fett forever alone... Det blir wordfeud, drawsomething, facebook och typ twitter att hålla på med när vi är där dåe...

Och det är fett kallt med tunna strumpbyxor på!!! :((

Kanske blir ett till inlägg senare ikväll... annars blir det väl typ imorgon eller någon annan dag.

Ha en bra valborg!
Pöz Älin ♥

Ändrade planer x 2

Jag har inte fått in mina 300 kr på mitt kort ännu så jag är pank.. ":)" Så jag och Lina ska typ shoppa imorgon istället. Mina pengar MÅSTE komma in idag/imorgon så jag kan shoppa med Lina imorgon!!!!!!

Idag ska min mamma lära mig hur man tvättar, sen ska Stefan och Malin komma hit och äta middag med oss, sedan ska vi till majbrasan här där jag bor.

MEN, Sarah ska till sin farmor [eller vare mormor? aja whatever] och kolla på majbrasan där istället...

MEN [igen], Josefin skulle typ fråga sin mamma om hon fick kolla på majbrasan här med mig och min "familj" eller aa whatever... Hoppas hon får! :D

Nej, nu måste jag gå och äta lite frukost innan mamma ropar på mig igen!
Pöz Älin ♥

Ändrade planer

Ändrade planer inför morgondagen!!

Linas mamma ska skjutsa in mig och Lina till Gränby och min mamma ska hämta oss sedan, för att det typ är en massa folk och typ fyllon inne i stan imorgon..

Tänkte bara tala om det för er, för annars hade jag säkert glömt det tills imorgon. Bilder på grejerna jag shoppade imorgon kommer kanske imorgon, eller typ någon annan dag.. Eller så kommer dom inte alls!!

Förresten; är det typ bara jag som älskar dom hära "Kan du hålla dessa linjer jämna?" på facebook? Hehe :$

Men nu ska jag läsa och sen typ sova.. natt natt! <3

Pöz Älin ♥

Samtal 01.29?

När jag vaknade förut idag så märkte jag bl.a att jag hade fått ett sms och ett missat samtal. Jag kollade samtalet först, och det stod att det var Dolt Nummer och personen/personerna hade ringt mig 01.29 inatt..

Och sen så kollade jag sms:et och det från Sarah, och hon undrade om jag hade ringt henne 1-2 tiden inatt för någon hade ringt henne och då stod det Okänd..

Fett scary azzå! :(

Puz Älin ♥

Halsont

Jaa! Fy, usch och blää för halsont!! Hoppas det går över sen, för annars är min dag liiite förstörd..
Puz Älin  ♥

Shopping

Idag är jag såå himla glad!! Det finns tre andledningar:
-
Första andledningen: Ska ta upptåget in till stan med Lina, och sen ska vi byta till 110:an och åka till Gränby och shoppa! ♥
-
Andra andledningen: Igår fick jag tre tröjor, ett par shorts, tunna strumpbyxor [dom är nästan som tighst (stav) men med fötter!] och örhängen [fast örhängena delar jag med mamma] av min älskade mamma! ♥ TACK MAMMA!!!
-
Tredje andledningen: Vi är ju lediga imorgon [måndag] och i över morgon [tisdag]! ♥
-
Men nu ska jag inte tråka ut er något mera..!
Puz Älin ♥

Trött på vädret

Vädret. Ja. Jag är trött på vädret! För tillfället är det alltid kyligt, blåsigt, regnigt och ja, allting av det jag nämnde - förstör mitt hår!! Knappt någon idé att jag plattar mitt hår på morgonen, om det ändå ska bli förstört senare...! Men men, nog om den saken!!
-
Imorgon ska alla sexor på min skola [vad jag vet/tror iaf] "delas upp". Man fick förut välja om man ville spela volleybollturnering eller vara ute på Tipptoppen och grilla, prova luftsskytte osv.. Aja, jag och Jossan ska till Tipptoppen imorgon och min mamma ska skjutsa oss dit. Yeey, ännu en perfekt dag där mitt hår blir förstört! ":D" ...
-
Idag har jag varit i stan med mamma och handlat osv. och fixat så mitt kort funkar att betala med :D Hon får lära mig sen...!
-
Natti natti!
Puz Älin ♥

Hungrig

Är hungrig... :c Ska nog gå och smyga äta lite ur skafferiet nu. >:3
Puz Älin ♥

Bloggar på nytt igen

Ja, hej! Jag har ju haft två tidigare bloggar [notera att ingen kommenterade men kollade bloggarna, om ni fattar] men nu ska jag försöka få denna blogg att blomstra. Lust att hjälpa mig? Antagligen nej, tänkte väl det. MEN jag ska få min blogg att blomstra ändå! Önska mig lycka till kan du väl göra i alla fall? :3 Nehe, strunta i det då.
Min förr förra blogg - gooblie-gottochblandat.bloggplatsen.se
Min förra blogg - elinsdagbok.devote.se
Min nuvarande blogg - kexchokladenelin.blogg.se
Eller ja, jag behövde nog inte skriva ner denna blogg då, men jag ville göra det ändå... Understand? Good!
Denna blogg kommer säkert bli totalt dissad också, men det skiter jag i just nu.
Puz Älin ♥

Välkommen till min nya blogg!

KexchokladenElin

Hejsan! Jag är en trettonårig weird, fotogalen och svensk Directioner. Jag driver alltså denna bloggen. Här kan du läsa om min vardag, bl.a bilder, korta inlägg, långa inlägg och m.m! Vill du kommentera? Kommentera vad du vill! Vill du läsa? Ha en bra lässtund! Vill du följa min blogg? Naw, det uppskattas, så följ min blogg varje dag för nya inlägg! Hej då, tills vidare!

RSS 2.0